Inbjudan med program till HELIX-dagen den 19 oktober!

Postad i: Allmän den 10 September, 2021 av jasma02

Den 19 oktober anordnas den årliga HELIX-dagen. Även i år kör vi helt digitalt på Zoom!

Vi har i vanlig ordning ett späckat program med spännande presentationer av forskning och utvecklingsarbete i organisationer. Vi kommer att få rapporter från projekt som går mot sitt slut, men också inspel från mer nystartade projekt.
Vi är särskilt glada att presntera Kristina Palm som keynote-föreläsare. Kristina är docent i industriell arbetsvetenskap och är verksam vid Karlstads universitet och Karolinska institutet. I sin keynote lyfter Kristina erfarenheter och exempel från ett forskningsprojekt om Covid-19:s effekter på arbetsmiljön i digitalt medierat distansarbete. Missa inte det

För program och mer information klicka här: HELIX-dagen 2021 Inbjudan och program

Anmälan till madeleine.nyberg@liu.se senast den 14 oktober.

Välkommen!

HELIX blogg drivs av WordPress