Ny HELIX-rapport om interventioner inspirerade av basinkomst

Postad i: Allmän den 14 September, 2021 av jasma02

I en ny HELIX-rapport undersöker Anna-Carin Fagerlind Ståhl och Christian Ståhl förutsättningarna för och de förväntade effekterna av att utveckla interventioner inspirerade av basinkomst i den lokala välfärdspolitiken. Rapporten fokuserar främst på hur samordningsförbund och kommuner kan använda kunskap från tidigare experiment med basinkomst för att utveckla nya arbetssätt för att främja arbetsmarknadsdeltagande och livskvalitet.

Rapporten kommer också att presenteras på ett HELIX-seminarium den 18 november kl. 9-11. Separat inbjudan till seminariet kommer senare i höst, men boka gärna in tiden om du är intresserad av att veta mer.

För att ladda ner artikeln klicka här: Interventioner_inspirerade_av_basinkomst_Helix 21_003

HELIX blogg drivs av WordPress