Hur kan förändringsarbete för grön omställning stöttas av program i organisationer? Café HELIX den 11 november

Postad i: Allmän den 6 October, 2021 av jasma02

Välkommen till Café HELIX den 11 november där vi samtalar om grön omställning i organisationer utifrån ett nytt forskningsprojekt vid HELIX. Mer precist diskuterar vi hur grön omställning kan stöttas av program samt hur förändringsarbetet kan bedrivas. Vi inleder med en kort presentation, därefter formar deltagarnas frågor samtalet.

Vi som presenterar är Universitetslektor Agneta Halvarsson Lundkvist (LiU), Professor Olof Hjelm (LiU) och Gästprofessor Jörgen Eklund (LiU).

Tid: Den 11 november klockan 15.00-16.00
Plats: Zoom (Zoomlänk skickas ut efter anmälan)
Anmälan: Senast den 9 november till madeleine.nyberg@liu.se

HELIX blogg drivs av WordPress