HELIX-dagen 2021 genomförd!

Postad i: Allmän den 21 October, 2021 av jasma02

Årets upplaga av HELIX-dagen gick av stapeln i digital form i tisdags, den 19 oktober. Även i år genomfördes den helt digitalt, på distans. I år hade vi över 200 anmälda deltagare vilket torde vara något slags rekord. Vi vill passa på att tacka alla deltagare och presentatörer för att ni alla bidrog till att göra dagen mycket lyckad.

Årets HELIX-dag är faktiskt den sista i ordningen i denna form. Nästa stora “HELIX-event” där vi kan ses igen blir den 15-16 november 2022 då vi anordnar HELIX slutkonferens på Konsert och kongress i Linköping. Lägg in det datumet i kalendern redan nu så ses vi då!

På LiUs nyhetssida finns ett längre reportage om dagen där även presentationerna från HELIX-dagen finns att ladda ner. Klicka på denna länk: https://liu.se/nyhet/lardomar-av-pandemin-pa-helixdagen-2021

 


 

Kommentera!

Sök i bloggen

Sidor

Kategorier

Mest bloggat omArkiv

MetadataDetta är en personlig webbsida och information framförd här representerar inte Linköpings universitet. Se även Policy för www-publicering vid Linköpings universitet.

This is a personal www page. Opinions expressed here do not represent the official views of Linköpings universitet. Please refer to Linköpings universitets wwwpolicy.HELIX blogg drivs av WordPress