HELIX bidrar till Sveriges försvarsförmåga!

Postad i: Allmän den 11 May, 2022 av jasma02

Nu är nya utgåvan av Försvarsmaktens lärobok i pedagogik ute, ”Lärobok Pedagogiska grunder, 2022”, där HELIX-forskarna Jason Martin, Andreas Wallo, Mattias Elg och Per-Erik Ellström har varit medförfattare i två kapitel i boken. Det ena kapitlet handlar om kompetens och det andra kapitlet fokuserar på hur individer, grupper och organisationer lär.

Vi är väldigt glada att ha varit en del av detta projekt och vill rikta ett stort tack till redaktörerna Mikael Gudmundsson och Mikael Lindholm vilka har möjliggjort detta!

Klicka på bilden eller följ denna länk: https://www.forsvarsmakten.se/siteassets/4-om-myndigheten/dokumentfiler/publikationer/l-pedgr-2022.pdf

HELIX blogg drivs av WordPress