Inbjudan till HELIX konferens 15–16 november

Postad i: Allmän den 12 May, 2022 av jasma02

Välkommen till HELIX konferens med temat Förändringskraft för hållbar utveckling!

Den 15-16 november är Du välkommen till två heldagar på Konsert & Kongress i Linköping som vi kommer att fylla med en mängd spännande och intressanta aktiviteter för att markera att HELIX Competence Centre nu går mot sitt slut. Vi törs lova några riktigt intressanta och spännande dagar. Fika, lunch och konferensmiddag ingår i konferensavgiften.

För anmälan och mer information besök vår hemsida: https://liu.se/forskning/helix-konferens-2022

Frågor? Kontakta madeleine.nyberg@liu.se

Varmt välkommen!