HELIX-konferens 2022 är genomförd!

Postad i: Allmän den 17 November, 2022 av jasma02

HELIX-konferens 2022 är nu över och vilken tvådagars fest det blev!

Denna gång kunde vi träffas fysiskt på Konsert och Kongress i Linköping och så härligt det var att kunna göra det igen! Med över tvåhundra anmälda deltagare, ett späckat program med keynotes, tre parallella och välfyllda strimmor, paneldiskussioner, luncher, fikapauser och konferensmiddag så blev det två mycket intensiva och roliga dagar. Inte minst bidrog alla engagerade och intresserade konferensdeltagare till att göra konferensen till vad den blev.

Vi i HELIX ledningsgrupp är otroligt tacksamma och skulle vilja tacka alla deltagare, strimmoansvariga och presentatörer, keynotes, paneldeltagare och inte minst Konsert och Kongress och vår konferensservice TM Event, för att vi tillsammans kunde skapa en så bra konferens.

Behåll gärna länken till konferenshemsidan. Vi kommer, så snart vi kan, att ladda upp så många presentationer vi kan från strimmorna i pdf-format på konferenshemsidan.

STORT TACK och på återseende!

HELIX blogg drivs av WordPress