AFoU webinarium den 31 januari: ”Hållbart arbetsliv –Kompetensförsörjning för framtidens arbete”

Postad i: Allmän den 30 November, 2022 av jasma02

Nätverket AFoU – Arbetsplatsnära FoU för hållbart arbetsliv och Kansliet för hållbart arbetsliv (Regeringskansliet) genomför den 31 januari kl. 13-15 ett kostnadsfritt webinarium om kompetensförsörjning för framtidens arbete och välfärd.
Syftet med seminariet är att belysa några av förutsättningarna för att säkra kompetensförsörjning och ett hållbart arbetsliv för individer, för konkurrenskraft hos industrin och offentlig sektor. Forskare inom området kommer att ge kunskapsinspel, deltagare från Regeringskansliet och arbetsmarknadens parter ger sin syn på hur vi genom strategiskt samarbete och nya former av samverkan mellan olika aktörer i samhället kan stärka Sveriges kapacitet att skapa ett hållbart arbetsliv och kompetensförsörjning i framtidens arbete och välfärd.

Inbjudan och anmälan (senast den 26 januari 2023) till webinariet hittar du här: Inbjudan till Hållbart arbetsliv – kompetensförsörjning för framtidens arbete och välfärd den 31 januari 2023

Välkommen!

HELIX blogg drivs av WordPress