Höstterminen har börjat

 

Nu har många kommit tillbaka från semestern och för flera av oss innebär det att vi fortsätter arbeta med uppbyggnaden av IKOS. Här kommer tre snabba om IKOS-projektet:

  1. Det finns en arbetsgrupp som jobbar med att bygga upp IKOS, Här ingår prefekturen + representanter för det centrala verksamhetsstödet på ISV, ISAK och IKK. Vi träffas varannan måndag eftermiddag.
  2. Vår uppgift under hösten är att bygga upp tre fungerande strukturer (a) Avdelningsstruktur; (b) Ledningsstruktur; (c) Struktur för verksamhetsstöd.
  3. Mitt kontor finns vanligtvis i Kopparhammaren i Norrköping, men i höst kommer jag att tillbringa mycket tid i Linköping. Jag har fått ett rum på plan 4 i Key-huset där jag kommer att sitta ibland. Kom gärna förbi och hälsa på!

Hälsningar Josefina

Posted in Allmän.