Välkommen på öppen IKOS-workshop den 26/8 2019

 

På förmiddagen den 26/8 håller vi en öppen workshop i sal S10 i C-huset. Då är alla intresserade och berörda välkomna att titta förbi för en kopp kaffe och en stunds öppen reflektion om hur en framtida avdelningsstruktur kan se ut. Kanske har någon redan en färdig idé på hur den egna avdelningen ska se ur? Då kan ta med sig en skiss på den idén och hänga upp. Eller så skissar man på en möjlig struktur där och då – på egen hand eller tillsammans med sina kollegor.

Resultatet av workshopen ska ligga till grund för höstens fördjupade samtal om hur avdelningarna Kulturvetenskap 1,2 och 3, samt Språkvetenskap 1,2 och 3 ska utformas. Därför vill jag uppmana alla berörda att titta förbi – även om man bara har en kvart över.

Tid: 26/8 kl 09 – 12 (drop in hela fm)

Plats: Sal S10, C-huset.

Välkomna!

Posted in Allmän.