Äntligen! Nu finns konkret förslag på IKOS avdelningsstruktur

 

Under de senaste månaderna har jag haft många spännande och informativa samtal om hur IKOS avdelningsstruktur skulle kunna se ut. Vi har pratat, diskuterat, tänkt högt, haft idéer och omvärderat dem. Nu finns det ett konkret förslag som vi kan ha som utgångspunkt i våra fortsatta diskussioner. Förslaget presenterades på dagens LSG och IS, och nu ska vi som sagt diskutera det innan IKOS IS fattar beslut den 17/10 2019.

Nästa steg är att jag bjuder in berörda avdelningschefer och enhetschefer till samtal. Avdelningscheferna bjuder i sin tur med de professorer och ämnesföreträdare/representanter som de tycker är centrala i sammanhanget.

Alla som vill är varmt välkomna att höra av sig till mig för ett enskilt samtal. Jag vill också uppmuntra alla att prata om förslaget på enhetsmöten/avdelningsmöten – för att på så vis förse avdelningschef och enhetschef med viktig input inför våra samtal.

Förslaget och tider för samtal finns i bilagan här nedan. Bilderna är inte självförklarande, så om man studsar över något särskilt så går det alltså bra att kontakta mig.

IKOS Avdelningsstruktur PDF 190916

 

 

 

Posted in Allmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.