Avdelningsdialog 2.0

 

Nu är det en vecka sedan det första förslaget på avdelningsindelning presenterades av mig på IS och LSG. Förslaget har fått både ris och ros, och nu pågår samtal kring vad som ska behållas i förslaget och vad som ska förändras. Jag har fått ta del av många kloka tankar och det är tydligt att det är många som är engagerade och som verkligen vill att detta ska bli bra. Väldigt glädjande, tycker jag!

För er som undrar vad som händer nu, så tänker jag gå tillväga ungefär så här;

  1. Jag har kontakt med nyckelpersoner i de miljöer som är berörda av förslaget. Dessa personer är i huvudsak avdelningschefer, enhetschefer och forskningsledare. Det är också personer som engagerat sig i avdelningsfrågan på olika sätt, och som har stöd för detta hos sina kollegor. Jag samlar in deras synpunker och bedömningar och försöker jämka ihop dessa på bästa sätt.
  2. I slutet av denna vecka tänkte jag återkoppla till nyckelpersonerna. I den bästa av världar pekar deras synpunkter och bedömningar i samma riktning och vi kan modifiera förslaget på avdelningsstruktur tillsammans.
  3. Den 10/10 2019 ska handlingarna till Institutionsstyrelsen vara klara – då blir alltså det bearbetade förslaget tillgängligt för alla.

Fortsättning följer och jag vill återigen tacka för allas engagemang!

 

Posted in Allmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.