God Jul & Gott Nytt År!

Nu är det bara några dagar kvar innan vi kan ta en välförtjänt julledighet. Hösten har varit intensiv för alla, men vissa har haft en arbetsbelastning utöver det normala. Här tänker jag dels på de medarbetare inom verksamhetsstödet som utöver sina ordinarie jobb i sina ordinarie institutioner också varit med och byggt upp en helt ny struktur runt IKOS. Jag tänker på de medarbetare som haft dubbla och ibland tredubbla ledningsansvar, och jag tänker på de medarbetare som varit oroliga för den egna verksamhetens framtid. Ni alla har gjort ett alldeles fantastiskt jobb och det har varit en glädje att få lära känna er under höstens uppbyggnadsarbete.

När vi ses igen på andra sidan årsskiftet så är det i en helt ny organisation. Vissa av oss kommer att ingå i helt nya avdelningar med nya chefer och nya arbetskamrater. För andra blir mycket sig likt.

För min egen del signalerar tolvslaget på nyårsnatten att IKOS träder i kraft, och att jag blir prefekt på riktigt. Det är ett uppdrag jag går in i med känslor av glädje, ansvar och tillförsikt. Jag ser också fram emot samarbetet med proprefekterna Lars Jämterud och Stefan Jonsson, med IKOS ledningsgrupp och med avdelningscheferna som finns listade här nedan. Vårt och hela IKOS uppdrag, som jag ser det, är att bidra till en klokare, mer reflekterande och kreativ värld, där estetiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga perspektiv har en självklar och framträdande plats!

God Jul & Gott Nytt År!

/Josefina

IKOS Ledningsgrupp

Josefina Syssner, Lars Jämterud, Stefan Jonsson (prefektur), samt Mats Tholander (administrativ chef), Frida Johansson (controller), Petra Winsa och Åsa Änggård (HR-partners), Sofie Gustafsson (Ledningssamordnare)