Övergång till ny institution – information om IT del 1

 

Hej,

 

Lars Kjellin heter jag och är chef för det nära IT-stödet i Norrköping. Jag och min grupp som hjälp er som sitter i Norrköping med ärenden som vårt kundcenter inte kan hjälpa er med via telefon. Jag har också kontakt med IKOS ledningsgrupp och stöttar i frågor som är av övergripande IKOS-karaktär.

Om någon av er har problem i samband med övergången till IKOS ska kontakten precis som i andra ärenden gå via kundcentret tel 2828 eller via beställningsformulären i http://LiUDesk.liu.se. På Valla finns även en Servicepunkt på entréplan i B-huset, vid ingång 27, som man kan gå till med akuta problem. Det är alltid bemannat och öppet på vardagar mellan kl 9-11 och 13-15.

Vi som jobbar med det nära IT-stödet i Norrköping är:

Lars Kjellin (chef), Maria Eriksson, Jafar Asadi, Lennart Svensson, Hamid Gharakhani, Slave Saveski, Alexander Saveski (tekniker)

Och på Valla är det:

Andreas Göransson (chef), Ulf Frykman, Fredrik Gustafsson, Erik Joelsson, Haris Lagumdzija, Markus Levin, Justin Nichols, Peter Nordgren, Jirasuda Nygren, Goran Rakic, Jenny Rydén, Gustaf Strand, Stefan Åström, Per Joelsson (tekniker)

Hälsningar Lars

 

Posted in Allmän.