Var hittar man prefekterna?

 

Nu har vi varit en gemensam institution i snart en månad och än har bildandet av IKOS inte genererat några större fysiska omflyttningar. Några saker kan dock vara bra att känna till. Josefina Syssner som är prefekt har än så länge kvar sitt tidigare arbetsrum i plan 3, Kopparhammaren 7, Norrköping. Stefan Jonsson, proprefekt för forskning, behåller också sitt arbetsrum i Kåkenhus, Ingång 33, Rum 1519. Däremot har Lars Jämterud, proprefekt för grundutbildning, flyttat. Honom finner man numera i rum 4422 i Key, Linköping. Som ni ser på bilden nedan så är Lars i Norrköping på måndagar, i samband med att vi har våra ledningsgruppsmöten. I rummet intill Lars rum finns det såkallade prefektrummet. Här har Josefina och Stefan sin arbetsplats de dagar de är i Linköping.

Välkomna förbi och hälsa på!

 

 

 

Posted in Allmän.