Nya kollegor på IKOS: äntligen är våra nya kommunikatörer här!

Hej kollegor på IKOS!

Vi heter Anna och Amanda och är nya kommunikatörer! Snart hoppas vi få träffa er alla och lära oss mer om er och verksamheten, men under tiden kommer en kort presentation av oss.

Anna Amnell

Jag heter Anna Amnell och är ny kommunikatör på IKOS. Jag kommer främst att arbeta med IKOS webbplats för att på ett tydligt och intresseväckande sätt beskriva den spännande verksamhet som finns här. Jag kommer även att arbeta med intern kommunikation, något som jag tycker är väldigt viktigt – speciellt i en ny organisation. Måndagar, tisdagar och torsdagar sitter jag i Norrköping, Kopparhammaren 7. På onsdagar sitter jag i Keyhuset i Linköping och på fredagar kommer jag oftast sitta på kommunikations- och marknadsavdelningen. Jag kommer senast från ett IT-bolag där jag främst arbetade med marknadskommunikation. Innan dess arbetade jag med intern och extern kommunikation på Tekniska verken, energibolaget i Linköping.

Du hittar mina kontaktuppgifter på min medarbetarsida.

Amanda Lindström

Jag heter Amanda Lindström och kommer att jobba 100 procent hos er på IKOS. Jag har en bakgrund som statsvetare och journalist. Senast kommer jag från Huddinge kommun där jag arbetat med kommunikation kring samhällsbyggnadsfrågor och innan dess var jag journalist på bland annat Dagens Nyheter och Norrköpings Tidningar. Mitt uppdrag blir att kommunicera IKOS verksamhet och forskning externt. IKOS gör så mycket spännande, intressant och samhällsviktigt och det ska vi berätta om och föra dialog kring! Tveka inte att höra av dig till mig om du har idéer, forum för kommunikation eller vill berätta om just din verksamhet eller forskning. Du hittar mig oftast i Kopparhammaren 7, Campus Norrköping, men jag kommer också att finnas på plats i Linköping någon dag i veckan. Här hittar du mina kontaktuppgifter.

Hör gärna av dig med dina frågor och funderingar.

Vi ses!

Anna och Amanda

5+
Posted in Allmän.