Har du studenter som behöver förbättra sitt svenska språk?

 

Hej alla!
Vill bara uppmärksamma er på en rolig och nyttig kurs som ni kan tipsa om till ffa studenter med svenska som främmande språk! Den heter Svenska språket och människan och är en av tre liknande kurser. Vi har i nuläget bara 5 antagna och vi hoppas på flera studenter! Kursen går ut på att studenterna läser svensk skönlitteratur för att förbättra sitt svenska språk och kunskaperna om den svenska kulturen i möte med andra kulturer. Det är både den muntliga och den skriftliga förmågan som tränas och kursen går på helfart från vecka 44.

Läs mer här Fördjupningskurser i svenska

Med vänlig hälsning
Ulrika Axelsson
Föreståndare för Språkverkstaden vid Campus Valla och Campus US
Retoriklärare och universitetsadjunkt i svenska språket

1+
Posted in Allmän.