Behöver vi flytta?!

En av de första frågorna jag fick när det stod klart att jag skulle bli prefekt för vår nya institution (som då gick under namnet “Z”) var om vi skulle behöva flytta. Mitt svar då att en flytt inte var aktuell just då – vi hade tillräckligt att stå i under institutionsomvandlingen ändå. Min tanke var istället att vi skulle börja med att lära känna våra båda campus, och att vi skulle arrangera rundvandringar i våra lokaler för alla intresserade IKOS-medarbetare. Vi har så många fina specialsalar hos oss på IKOS; inte minst våra formsalar, slöjdsalar, ljudstudios och ateljéer är väl värda ett besök. Tyvärr kom Covid19 emellan, så vi har fortfarande rundvandringarna att se fram emot.

Nu har det gått ett litet tag och vi har precis genomfört vår första flytt!

I veckan som gick flyttlassen från Täppan, Kåkenhus och Kopparhammaren plan 3 till Kopparhammaren plan 2, Campus Norrköping. Det centrala verksamhetsstödet, prefekturen och avdelningen Åldrande och social förändring blir sambos i nya, fina lokaler och vi håller som bäst på att lista ut hur diskmaskinen fungerar, var skrivaren står och hur vi ska använda bokhyllorna i gemensamhetsytorna på bästa sätt.

Fortfarande är vi många som arbetar hemifrån och det är ofta glest på våra arbetsplatser – i B-huset, Key, Kåkenhus och Kopparhammaren. Ni som har vägarna förbi är hur som helst varmt välkomna hit på ett besök och en kopp kaffe!

Posted in Allmän.