Samverkan – information på liu.se och mötesanteckningar från 18/11

Samverka med IKOS – information på liu.se

Nu finns information om IKOS samverkan på liu.se!

På sidan beskriver vi varför IKOS samverkar och samarbetar med det omgivande samhället, hur vår samverkan kan se ut och att det omgivande samhället gärna får kontakta oss om att samverka!

Här hittar du IKOS samverkanssida

Tycker du att någon information saknas? Har du en projektsida som vi bör länka till här? Har du eller dina studenter ett projekt som innebär samverkan och som vi skulle kunna lyfta? Hör av dig till amanda.lindstrom@liu.se

Samverkansrådets mötesanteckningar från 18 november

Hur ska vi, på bästa sätt, beskriva arbetsmarknadsrelevans i våra kvalitetsvärderingar? Arbetsmarknadsrelevans innebär sådant som vad studenterna blir och kan göra efter sina studier och på vilka sätt utbildningen bidrar till att ge studenterna en stark position på arbetsmarknaden. Hur kan vi stötta varandra i och föra dialog kring detta?

Det var en av de frågor som diskuterades på årets sista samverkansråd. Andra frågor som togs upp var teman för vårens samverkansråd och nya ledamöter i rådet.

Anteckningar hittar du här – IKOS samverkansråd – mötesanteckningar 2020-11-18

Posted in Allmän, Protokoll.