Digital konferens om uttal och uttalsundervisning i ett andraspråksperspektiv

Det nordiska nätverket för forskning om uttal och uttalsundervisning i ett andraspråksperspektiv, NNL2P, bjuder in till konferens den 14-15 juni 2021. I nätverket finns engagerade forskare och doktorander i de nordiska länderna med ett särskilt intresse för uttal och uttalsundervisning. Den forskning som bedrivs handlar om forskning i en nordisk kontext där såväl andraspråks-inlärning/-undervisning av de nordiska språken och engelska finns med. Elisabeth Zetterholm, KLS, är en av initiativtagarna till det nordiska nätverket.

Konferens 2021

I år har vi möjlighet att bjuda in internationella föreläsare och har nöjet att få lyssna till Alice Henderson, Université Grenoble Alpes, Schweiz, John Levis, Iowa State University, USA, Jacques Koreman, Norwegian University of Science and Technology, Norge och Ocke-Schwen Bohn, Aarhus University, Danmark.

Du är välkommen att lyssna till intressanta presentationer. Konferensen är öppen för alla och att delta är kostnadsfritt. Vill du själv hålla en presentation? Hör av dig till Elisabeth.

Läs mer om konferensen och föreläsarna här.

Tid och plats

14-15 juni, 2021. Via Zoom.

Anmälan

Du anmäler dig till konferensen och får då tillgång till zoom-länk. Anmäl dig via e-post till elisabeth.zetterholm@liu.se senast den 15 april.

Välkommen önskar Elisabeth Zetterholm och Per Simfors.

Posted in Allmän.