Lär dig förklara din forskning på 4 minuter / How to explain your research in just four minutes

Planerar du att tävla i Forskar Grand Prix? Eller vill du bara bli bättre på att förklara för nära och kära vad det är du gör om dagarna? I juni bjuder Forskar Grand Prix in till ett webbinarium för dig som är forskare och vill kunna förklara din forskning på ett enkelt och engagerande sätt.

Webbinariet är en timme långt och ger dig verktyg för hur du ska tänka när du gör din presentation till Forskar Grand Prix, om du ska träffa allmänheten under ForskarFredag, eller om du bara vill ha tips på hur du kan göra din forskning mer lättillgänglig.

***

Are you planning on participating in the Researchers’ Grand Prix this year? Or would you just like to be better at explaining what you do at work every day to your friends and family? In June, the Researchers’ Grand Prix is offering a webinar for researchers on how to communicate their research in a quick and engaging way.

Datum / date

1 juni 2021, kl 11-12, hålls webbinariet på svenska. Läs mer och anmäl dig här. 

The webinar will be held in English, 2 June, 11-12. Read more and register for the webinar. 

Posted in Allmän.