Lägenhet sökes till gästdoktorand på REMESO

Hej alla på IKOS,

Under kommande läsår tar REMESO emot en gästdoktorand från Turkiet,  Özge SARIALİOĞLU, se presentation och önskemål nedan. Som alltid är det svårt för våra gästdoktorander att hitta lämplig lägenhet. Har någon tips på boende i Norrköping i första hand, eventuellt kan också Linköping vara aktuellt, så är det mycket uppskattat.  Alla tips och idéer är välkomna. Det går bra att maila direkt till Özge och gärna med kopia till mig, eller så funkar det också att svara till mig. Om någon önskar mer information går det bra att kontakta Zoran Slavnic, REMESO, som är Özges mentor.

ozgesarialioglu@gmail.com

eva.rehnholm@liu.se

Bästa hälsningar

Eva Rehnholm, REMESO

Özges presentation och önskemål

I’m a research assistant at Düzce University/Turkey. I have a Ph.D scholarship given by The Scientific and Technological Research Council of Turkey (TUBITAK)   I’m planning to arrive in  September 2021. I will be in Norrköping until August 2022.

My housing needs;

  1. Furnished
  2. Open network
  3. Around the campus; Central, Ektorp or Ljura
  4. WC/ Bathroom is in the apartment
  5. Kitchen is in the apartment

Yours sincerely,
Özge

Posted in Allmän.