Nu gläntar vi på dörren till LiU:s intranät

Nu har det äntligen blivit dags att glänta på dörren till LiU:s gemensamma intranät. Med start den 10 juni kan alla medarbetare ta del av det som är klart så här långt.

Ta chansen att surfa runt och lär känna intranätet! Följ utvecklingen och se hur fler och fler verksamheter flyttar in.

En samlad plats för information, kontaktvägar, verktyg och nyheter

Förutom att du kommer hitta LiU-gemensam information på intranätet, kommer det också att finnas ett antal smarta funktioner som förhoppningsvis underlättar din vardag vid LiU. Intranätet kommer att bli en samlad plats för kontaktvägar, samarbetsrum, verktyg och system, dokument och blanketter, riktlinjer och rutiner, nyheter och kalendarium. Det kommer också att bli en kanal för information som riktar sig till alla LiU:s medarbetare.

På intranätet kan du välja vilka nyheter du vill följa och enkelt komma åt samarbetsrum och övriga appar i Microsoft 365 som just du använder, som till exempel Teams, Outlook och OneNote.

Intranätet har en responsiv design viket betyder att det anpassar sig efter din dator, laptop, mobil och läsplatta.

Viss information kommer att finnas på både svenska och engelska. Det språk du har inställt i din webbläsare är det språk som kommer att visas på intranätet.

IKOS-specifik information på intranätet

På de LiU-gemensamma sidorna, till exempel informationen som finns under Min anställning, kommer du inom kort att kunna hitta information som rör just IKOS. Det kan handla om olika kontaktpersoner.

Just nu pågår ett arbete med att ta fram information som bara rör oss på IKOS och som kan vara till hjälp för oss som jobbar här. Det kommer även att finnas ett kalendarium där du bland annat kan se datum för våra seminarier och ett nyhetsflöde med information om vad som är på gång inom IKOS. Den här informationen/våra egna sidor kommer du senare att kunna hitta under Min arbetsplats som du når via menyer på intranätet. Vi öppnar upp våra IKOS-sidor i höst, det återstår fortfarande en del jobb.

Du kan redan nu hitta IKOS råd och grupper under Organisation och styrning / Vår organisation / Institutioner / Institutionen för kultur och samhälle. Dessa sidor är öppna för hela LiU.

Välkommen in!

Länk till intranätets startsida

Länk till en samlingssida med IKOS råd och grupper

Frågor och svar om intranätet