Välkommen till Forskningsfestivalen den 19 november 2021

Norrköpings fond för forskning och utveckling arrangerar nu den fjärde forskningsfestivalen. Forskare och projektägare till projekt som beviljats medel från fonden presenterar resultat och gjorda erfarenheter. 

Datum och tid: 19 november, kl. 10.00-16.00. Digitalt via Teams.

Program och anmälningslänk

Ta del av spännande exempel på forskning från Linköpings universitet. Forskning som gör skillnad. Forskningsfestivalen sker inom ramen för det strategiska samverkansarbetet mellan Norrköpings kommun och Linköpings universitet.

Forskningsfestivalen vänder sig till dig som är intresserad av forsknings- och utvecklingsfrågor och nyfiken på de projekt som fått medel från forskningsfonden. Vid tidigare forskningsfestivaler har besökarna varit anställda eller förtroendevalda i Norrköpings kommun, forskare, doktorander, studenter och anställda vid Linköpings universitet samt företrädare för företag och branschorganisationer.

Posted in Allmän.