Grant Writing Webinar och webbinarier för dig som ska söka medel från Vetenskapsrådet

Grants and Program Offices bjuder in till Grant Writing Webinar och webbinarier för dig som ska söka medel från Vetenskapsrådet.

Horizon Europe Grant Writing webbinarium

Den 26 november 09.00-12.30 bjuder Grants and Program Offices (GPO) in till ett webbinarium med Europa Media kring hur du skriver en framgångsrik ansökan till det europeiska ramprogrammet Horizon Europe. Fokus kommer främst ligga på ansökningar till Clusters i pelare 2. Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla anställda vid LiU.

Anmälan och mer information finns här

Horizon Europe Grant Writing Webinar

On the 26th of November at 09:00-12:30, Grants and Program Offices (GPO) invite you to a grant writing webinar with Europa Media, providing the necessary knowledge on how to write competitive proposals for the European Framework Programme Horizon Europe. Focus will be on collaborative projects mostly found in Pillar II Clusters. The webinar is open for everyone at LiU and free of charge.

Registration and more information

Webbinarier för sökande till Vetenskapsrådets utlysningar 2022: Humaniora och samhällsvetenskap (HS) och Utbildningsvetenskap (UV) Projektbidrag och Etableringsbidrag

Datum och tid: 6 december, kl 10:00 – 11:30

Ska du söka projekt- eller etableringsbidrag från Vetenskapsrådet 2022? LiU Grants and Program Offices (GPO) bjuder in till webbinarier med information och tips om hur du på bästa sätt utformar din ansökan. LiU-forskare som suttit i relevanta beredningsgrupper på VR kommer också delta för att svara på era frågor. Lista över samtliga webbinarier finns i anmälningslänken nedan.

Plats: En möteslänk skickas ut till alla anmälda en dag före respektive webbinarium.
För mer information se https://forms.office.com/r/bcfi96pB7G , kontakta Grants and Program Offices (GPO), e-post gpo@liu.se .

Webinars for those applying for a Swedish Research Council grant 2022: Humanities & Social Sciences (HS) and Educational Sciences (UV) Project and Starting Grant

Date and time: 6 December, at 10:00 – 11:30. 

Are you applying for a starting or project grant from the Swedish Research Council in 2022? LiU Grants and Program Offices (GPO) invites you to a webinar with useful information and advice on how to prepare your application. LiU researchers with experience from relevant VR review panels will also attend to answer your questions. A list of all webinars can be found in the link below.
Plats: A meeting link will be emailed to you one day prior to the webinar.
For more information, please see https://forms.office.com/r/bcfi96pB7G . If you have any questions, please contact Grants and Program Offices (GPO) via email gpo@liu.se

Posted in Allmän, Seminarier, Stipendier / medel.