Välkommen till IKOS sidor på intranätet!

Nu är IKOS sidor öppna för dig som är medarbetare på IKOS. Där hittar du information som t ex  blanketter, protokoll, rutiner och nyheter. Du hittar även information om hur IKOS styrs och kontaktuppgifter till personer inom forskning, utbildning och verksamhetsstöd.

Du kommer till startsidan på LiU:s intranät genom länken https://intranet.liu.se

På de LiU-centrala intranätsidorna hittar du information som riktar sig till alla LiU:s medarbetare, oberoende av fakultets- eller institutionstillhörighet.

Du kommer till IKOS sidor genom att klicka på Min arbetsplats i topp-menyn eller genom att klicka på den lilla bubblan med ditt foto/stiliserad bild längst ner i högra hörnet när du har loggat in på https://intranet.liu.se. Klicka på den lilla bubblan och sedan på Institutionen för kultur och samhälle under Mina arbetsplatser.

Direktlänken till IKOS sidor är https://liuonline.sharepoint.com/sites/intranet-inst-ikos

Till din hjälp finns Frågor och svar och en kort informationsfilm där du får tips på smarta funktioner som t ex hur du väljer vilka nyheter som ska visas på startsidan, hur du sparar sidor som du vill återkomma till senare och hur du skapar genvägar till de system du snabbt vill ha åtkomst till.

När det gäller innehållet på IKOS sidor är du välkommen att höra av dig till Anna Amnell kommunikatör, eller till den person som står som innehållsgranskare på sidan, om du har några frågor eller funderingar. Våra sidor är fortfarande under uppbyggnad och kommer att fyllas på allt eftersom. Saknar du något? Hör gärna av dig!

Välkommen in!

Posted in Allmän.