Lås fönsterrutor i Excel

Postad i: Excel, Officepaketet den 3 December, 2015 av Stina Hellberg

Excel är ett sådant program som bara blir roligare att jobba med ju mer man kan om det. Därför vill jag här i bloggen dela med mig av några knep som jag tycker är bra och hoppas att ni också ska tycka att det är lika kul.

Till att börja med så bjuder jag på ett videoklipp med ett tips för dig som brukar arbeta med listor i Excel. I klippet visar jag hur man låser fönsterrutor så att man lättare får överblick i dokumentet. Innan du tittar på klippet så vill jag nämna att alla personuppgifter i mina filmer är helt och hållet påhittade.

(Videons längd: 3:02. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Lås fönsterrutor i Excel from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Taggar:

1 svar till “Lås fönsterrutor i Excel”

Karin

Tack för detta tips Stina!! Användbart!

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress