ICE-information i iPhone

Postad i: Appar den 17 December, 2015 av Stina Hellberg

I din iPhone har du ett antal appar som redan är installerade i telefonen när du köper den. En av dem är appen Hälsa. I den har du möjlighet att lägga in information om din hälsa och vilka anhöriga som du vill ska bli kontaktade vid ett olycksfall.

Gå in på appen Hälsa och välj Mediciskt ID. Sedan kan du fylla i de uppgifter som du tror kan komma till användning vid ett olycksfall. Låt inställningen Visa på låst skärm vara i grönt läge så att uppgifterna kan nås vid ett eventuellt nödläge av en person som inte har din PIN-kod.

ICE 1

Den som vill nå informationen trycker på Nödsituation och sedan på Medicinskt ID.

ICE 2

Har du en androidtelefon så kan du lägga in samma typ av uppgifter i Ägarinformationen. Se till så att ägarinformationen också går att visa vid låst skärm.

Ta hand om dig!

/Stina

Taggar:

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Kalender Lisam Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress