Lägga till bilder i Word

Postad i: Officepaketet, Word den 22 September, 2016 av Emma Busk Winquist

Bilder kan göra mycket för att göra ditt dokument mer levande. Idag visar jag hur du lägger in bilder, placerar dem i dokumentet, använder olika effekter eller beskär din bild i Word. Filmen är inspelad i Word för Mac, så menyerna kan se lite olika ut, men funktionerna är desamma på PC.

(Videons längd: 05:25. Klicka här eller på Vimeo-loggan nere i högra hörnet för att se videon i större format.)

Taggar:  -  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress