Lägga till bilder i Word

Postad i: Officepaketet, Word den 22 September, 2016 av Emma Busk Winquist

Bilder kan göra mycket för att göra ditt dokument mer levande. Idag visar jag hur du lägger in bilder, placerar dem i dokumentet, använder olika effekter eller beskär din bild i Word. Filmen är inspelad i Word för Mac, så menyerna kan se lite olika ut, men funktionerna är desamma på PC.

(Videons längd: 05:25. Klicka här eller på Vimeo-loggan nere i högra hörnet för att se videon i större format.)

Taggar:  -  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som skriver i den här bloggen är IT-utbildarna Stina Hellberg, Richard Nylander och Mikael Söderström, samt Kommunikatör Emma Busk Winquist. Här i bloggen vill vi dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kan handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, något man kan göra i Zoom, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det! Har du frågor om något av de program vi skriver om här? Besök gärna IT-utbildarnas drop-in eller gå någon av IT-avdelningens kurser.

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Kalender Lisam Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress