Fotolistor som är lätta att uppdatera

Postad i: Word den 6 October, 2016 av Stina Hellberg

Idag visar jag hur jag gör fotolistor i Word. Varje termin tar några studenter studieuppehåll, andra återkommer till studier och kanske har några bytt namn. Därför tycker jag att det är viktigt att ha listor som är enkla att uppdatera. I filmen visar jag hur jag går tillväga. Som vanligt är alla personuppgifter helt påhittade.

(Videons längd: 6:00. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Fotolistor i Word from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Taggar:

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress