Lägg till och ta bort sidor i ett PDF-dokument

Postad i: Officepaketet, PDF den 13 October, 2016 av Stina Hellberg

Om du har Adobe Acrobat installerat på din dator så kan du enkelt ta bort och lägga till sidor i en PDF-fil. I filmen visar jag hur det går till.

(Videons längd: 1:38. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Ordna sidor i Adobe Acrobat from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress