Anpassad vy i Outlook

Postad i: Officepaketet, Outlook den 10 November, 2016 av Stina Hellberg

Outlook är ett av de verktyg som jag använder mig mest av en vanlig arbetsdag. Dels för att läsa och besvara mej, men också för att hantera min kalender och min att-göra-lista. Om du också använder Outlook mycket så kan det vara värt att ställa in vyn så att den fungerar bra för dig.

(Videons längd: 2:48. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Anpassad vy i Outlook from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Taggar:

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress