Attgöra-lista i Outlook

Postad i: Officepaketet, Outlook den 17 November, 2016 av Stina Hellberg

I Outlook finns ett smidigt verktyg för att hålla reda på din attgöra-lista. Gå in i Outlook och klicka på Uppgifter nere i vänster hörn.

Uppgifter 1

Ange namnet på uppgiften, tryck Enter och välj när den ska utföras. Om det ska ske ett speciellt datum så klickar du på Anpassa. Om du inte aktivt anger något datum så sätts uppgiften på dagens datum. Om du vill tidigarelägga eller senarelägga en uppgift så kan du göra det närsomhelst.

Uppgifter 2

Du kan välja hur du vill att listan ska vara sorterad. Till exempel om de ska sorteras på Startdatum eller Förfallodatum.

Uppgifter 3

När du har slutfört uppgiften så klickar du på den och väljer Markera som slutförd. Då tas uppgiften bort från listan.

Uppgifter 4

/Stina

Taggar:

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress