Boka en tid i Outlookkalender

Postad i: Outlook den 8 December, 2016 av Stina Hellberg

Jag använde länge en vanlig pappersalmanacka för att hålla koll på mina jobbmöten. Men sedan jag istället började använda kalendern i Outlook så tycker jag att den har många fördelar. Den är lätt att redigera och att överblicka. Plus att du kan nå den via din jobbtelefon eller vilken dator som helst som har internetanslutning. Titta gärna på videoklippet där jag visar hur man bokar en tid i outlookkalender, hur man kan färgkoda olika typer av möten och hur man lägger in en återkommande mötestid.

(Videons längd: 3:59. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Boka en tid i Outlookkalendern from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress