Stora utskick av e-post och brev

Postad i: Excel, Officepaketet, Word den 19 January, 2017 av Stina Hellberg

Veckans tips handlar om hur man gör om man vill skicka brev eller e-post till ett stort antal personer. Jag visar hur du utgår från ett standardbrev men anpassar viss del av innehållet till användaren. Till exempel hur du lägger till mottagaradress i ett brev som ska skickas i fönsterkuvert.

(Videons längd: 6:02. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Stora utskick via brev och e-post from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress