Nya LiU-webben – så funkar den

Postad i: Övrigt, Webb den 17 March, 2017 av Emma Busk Winquist

Följ med på en guidad tur genom nya liu.se. I en drygt två minuter kort film får du lära dig allt om hur navigation och sök fungerar på LiU:s nya externa webb. Och hur du hittar till de interna sidorna för medarbetare och studenter.

Medarbetarpresentationer och forskningsverksamheter

På nya webben delar vi upp material kring medarbetare och forskning på två typer av sidor, som sen kopplas ihop via taggar och puff-länkar. Här kan du läsa lite mer om detta (pdf).

För att lämna in material till din medarbetarpresentation och din forskningsverksamhet finns ett antal mallar att använda:

Skicka in ditt material till din institutions/verksamhets kommunikatör.

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress