SmartArt

Postad i: Föreläsa, Officepaketet, PowerPoint, Spela in föreläsning, Word den 6 April, 2017 av Emma Busk Winquist

Skapa snygga flödesscheman med SmartArt

SmartArt4

I Office-program som Word och Powerpoint finns en funktion som kallas för SmartArt. Med hjälp av den kan du enkelt skapa snygga punktlistor, figurer och flödesscheman. Det finns en mängd färdiga mallar men man kan enkelt anpassa dem med form, färg och bilder för att de ska passa just ditt syfte.

Här finns en bra film som visar hur det fungerar

/Emma

Taggar:  -  -  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som skriver i den här bloggen är IT-utbildarna Stina Hellberg, Richard Nylander och Mikael Söderström, samt Kommunikatör Emma Busk Winquist. Här i bloggen vill vi dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kan handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, något man kan göra i Zoom, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det! Har du frågor om något av de program vi skriver om här? Besök gärna IT-utbildarnas drop-in eller gå någon av IT-avdelningens kurser.

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Kalender Lisam Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress