Grupper i Lisam

Postad i: Övrigt den 22 October, 2018 av Stina Hellberg

Grupper i Lisam kan användas till mer än att bara skapa Grupprum.

I den här filmen dyker jag lite djupare i vad man kan göra med Grupper. Jag kommer att visa:

• Hur man skapar grupper som får tillgång till ett eget rum.
  • Hur man fördelar studenter i grupper.
  • Vad som är skillnaden mellan Grupprum och Kursmomentrum.
  • Hur studenterna själva kan dela in sig i grupper i Anmälan.
  • Hur grupper kan användas i inlämningar.

Jag visar hur detta ser ut både från lärarens och studentens konto.

(Videons längd 13:13. För att se videon i full storlek, klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet)

Grupper i Lisam from Stina Hellberg on Vimeo.

/Stina

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress