Anmälningslista i Lisam

Postad i: Lisam den 14 March, 2019 av Stina Hellberg

Lisam har en funktion för att skapa anmälningslistor där studenter kan anmäla sig till aktiviteter. För varje aktivitet kan du lägga in tillfällen, med möjlighet att begränsa hur många studenter som anmäler sig till varje.

Det är även möjligt att låta studenter göra gruppindelningar genom att låta dem anmäla sig till grupper som du skapat i Medlemmar och grupper.

I filmen visar jag hur man skapar en anmälningslista till en aktivitet samt en gruppanmälningslista.

(Videons längd: 4:41. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Anmälan i Lisam from Stina Hellberg on Vimeo.

Taggar:  -

1 svar till “Anmälningslista i Lisam”

Anna Söderström

Hej! Vad kul att hitta er – vi jobbar ju med liknande saker och det här är ju en fantastisk resurs. Vi har även gjort en del verktygslådor, bl a en inom produktion av multimodalt innehåll på mobila enheter.

Vi borde höras/ses och prata gemensamma intressen tror jag!

Maila gärna iktstudion(snabel-a)liu.se

Vänligen

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som skriver i den här bloggen är IT-utbildarna Stina Hellberg, Richard Nylander och Mikael Söderström, samt Kommunikatör Emma Busk Winquist. Här i bloggen vill vi dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kan handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, något man kan göra i Zoom, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det! Har du frågor om något av de program vi skriver om här? Besök gärna IT-utbildarnas drop-in eller gå någon av IT-avdelningens kurser.

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Kalender Lisam Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress