Anmälningslista i Lisam

Lisam har en funktion för att skapa anmälningslistor där studenter kan anmäla sig till aktiviteter. För varje aktivitet kan du lägga in tillfällen, med möjlighet att begränsa hur många studenter som anmäler sig till varje.

Det är även möjligt att låta studenter göra gruppindelningar genom att låta dem anmäla sig till grupper som du skapat i Medlemmar och grupper.

I filmen visar jag hur man skapar en anmälningslista till en aktivitet samt en gruppanmälningslista.

(Videons längd: 4:41. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Anmälan i Lisam from Stina Hellberg on Vimeo.

Posted in Lisam and tagged , .

One Comment

1. Hej! Vad kul att hitta er – vi jobbar ju med liknande saker och det här är ju en fantastisk resurs. Vi har även gjort en del verktygslådor, bl a en inom produktion av multimodalt innehåll på mobila enheter.

Vi borde höras/ses och prata gemensamma intressen tror jag!

Maila gärna iktstudion(snabel-a)liu.se

Vänligen