Kom igång med Zoom – inställningar

Postad i: Interaktiva möten, Videokonferens, Zoom den 21 March, 2019 av Emma Busk Winquist

Innan du börjar använda Zoom för dina videokonferenser eller distansutbildningar kan det vara bra att göra några grundläggande inställningar. I den här filmen visar jag några som är bra att ändra på. Du kan givetvis ändra på fler eller färre om du vill!

(Videons längd: 4:24. Klicka här eller på Vimeo-loggan nere till höger för att se filmen i större format.)

Länkar i filmen

Min-IT: http://minit.liu.se

Zoom: http://liu-se.zoom.us/

Utbildning

LiU IT-utbildningar har kurser i Zoom, dels på Didacticum och dels som beställningsutbildning där läraren kommer ut till dig och dina kollegor och håller utbildningen på plats.

Till kurserna på LiU IT-utbildningar >>

Taggar:  -  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress