Tips-Tisdag med IT-utbildarna

Postad i: Föreläsa, IT-utbildningar, Tips-Tisdag, Videokonferens, Zoom den 23 January, 2020 av Stina Hellberg

Du som arbetar på LiU och vill hålla dig uppdaterad om vad som är nytt inom IT är välkommen till Tips-tisdag med IT-utbildarna. Vi ses sista tisdagen varje månad i videomötesverktyget Zoom, kl. 9.00-10.00.

Varje tillfälle fokuserar vi lite extra på ett tema, samt bjuder på nyheter och tips av skiftande karaktär. Det första tillfället kommer att vara den 28 januari. Då handlar det om att hitta bilder till sin föreläsning – utan att bryta mot upphovsrätten. Vi går igenom de regler och begrepp som du behöver känna till. Samt tipsar om var du kan hitta bra bilder.

Läs mer om Tips-Tisdag här.

Vi ses! /Stina

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress