Tekniken i ett mötesrum

Postad i: Videokonferens den 5 March, 2020 av Stina Hellberg

Det har blivit allt vanligare med så kallade hybridmöten. Alltså att en personalgrupp möter varandra i ett konferensrum och att de som inte kan närvara på plats kopplar upp via videomöte. Många konferensrum på LiU är utrustade med teknik för att det ska vara möjligt. Har du koll på hur du kopplar upp din dator mot skärm/projektor och videokonferensutrustning?

I den här filmen visar jag hur jag gör mig redo för ett videomöte i konferensrummet Bravo.

Videons längd: 3:20. Klicka här eller på Vimeologgan nere i hörnet om du vill se den i större format >>)

Förberedelser i konferensrummet inför videomötet from Stina Hellberg on Vimeo.

Taggar:

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress