Gruppaktiviteter i Anmälan i Lisam

Postad i: Lisam den 2 April, 2020 av Stina Hellberg

I Lisam finns funktionen Anmälan, där man kan låta studenterna anmäla sig till aktiviteter. Visste du att det även är möjligt att använda Gruppamälan till att låta studenterna anmäla sig till grupper? Tidigare nu i vår kom dessutom funktionen Gruppaktiviteter, där man kan låta studentgrupper tillsammans kan anmäla sig till aktiviteter.

I den här filmen visar Peter Dalenius hur du skapar tomma grupper som studenter kan anmäla sig till. Samt hur du skapar Gruppaktiviteter dit studenter kan anmäla sig som grupp.

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som skriver i den här bloggen är IT-utbildarna Stina Hellberg, Richard Nylander och Mikael Söderström, samt Kommunikatör Emma Busk Winquist. Här i bloggen vill vi dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kan handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, något man kan göra i Zoom, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det! Har du frågor om något av de program vi skriver om här? Besök gärna IT-utbildarnas drop-in eller gå någon av IT-avdelningens kurser.

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Kalender Lisam Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress