Visa ditt rätta namn i Zoom

Postad i: Interaktiva möten, Videokonferens, Zoom den 6 April, 2020 av Stina Hellberg

När du deltar i ett Zoom-möte så är det bra om de andra deltagarna kan se vad du heter, särskilt om du inte känner de andra mötesdeltagarna så väl. Nere i vänster hörn på din bild ser du vilket namn du är inloggad med. Om du vill byta namn så håller du muspekaren över din bild. Klicka sedan på de tre prickarna uppe i höger hörn om välj Rename.

Taggar:

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress