Visa ditt rätta namn i Zoom

När du deltar i ett Zoom-möte så är det bra om de andra deltagarna kan se vad du heter, särskilt om du inte känner de andra mötesdeltagarna så väl. Nere i vänster hörn på din bild ser du vilket namn du är inloggad med. Om du vill byta namn så håller du muspekaren över din bild. Klicka sedan på de tre prickarna uppe i höger hörn om välj Rename.

 

Byta visningsnamn “permanent”

Du som arbetar på Linköpings universitet har ett Zoom-konto som du når via webbplatsen liu-se.zoom.us. Logga in med ditt vanliga LiU-ID. På startsidan ser du ditt namn och eventuell profilbild. Klicka på länken Edit ute till höger. I rutan Display namne skriver du in vad du vill ska vara ditt visningsnamn på kommande Zoom-möten.

Posted in Uncategorized and tagged , , .

2 Comments

  1. Hej! Jag ändrar namn enligt instruktionen ovan, men det ändras tillbaka nästa gång jag loggar in. Hur gör jag för att ändringen ska bestå?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *