Tips-tisdag om att skapa film till undervisning

Postad i: Film, Tips-Tisdag den 23 April, 2020 av Stina Hellberg

Att skapa film behöver inte vara ett stort projekt. Det kan vara en skärminspelning, en PowerPoint-presentation med berättarröst eller en film du spelat in med mobilkameran.

På Tips-tisdagen den 28 april visar vi dig vilken utrustning och vilka program du kan använda för inspelning och redigering. Vi ses kl. 9.00 i Zoom.

Läs mer om Tips-tisdagarna här och om hur du ansluter dig.

Bild av Csaba Nagy från Pixabay

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress