Tips-tisdag med Excel-tema den 26 maj

Postad i: Excel, Tips-Tisdag den 19 May, 2020 av Stina Hellberg

Nu är det snart dags för vårens sista Tips-tisdag. Den här gången kommer det att vara tema Excel. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare så finns det nya knep att lära sig, som kan underlätta och effektivisera din vardag.

Välkommen att haka på!

Bild av Tumisu från Pixabay

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress