Hur du använder PowerPoints föredragshållarvy i Zoom

Postad i: Föreläsa, PowerPoint, Zoom den 4 June, 2020 av Stina Hellberg

De senaste veckorna har många av oss fått prova att hålla föreläsningar via Zoom. Något som många har brottats med är hur man egentligen delar sin PowerPoint-presentation i ett Zoom-möte, utan att varken råka dela redigeringsvyn eller föredragshållarvyn.

Men ja, det är faktiskt möjligt att dela en presentation och själv se föredragshållarvyn – även om du bara har en skärm.

Presentera PowerPoint i Zoom from Stina Hellberg on Vimeo.

Taggar:  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Grafisk profil Kalender Lisam Mac Officepaketet Outlook PowerPoint Teams Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress