Nya självstudiekurser om Lisam och Zoom

Postad i: IT-utbildningar, Lisam, Zoom den 13 August, 2020 av Stina Hellberg

Varje termin erbjuder IT-avdelningen ett antal schemalagda kurstillfällen om några av de program som vi använder vid LiU. Nu utökar vi vårt utbud genom att vi även har skapat ett antal självstudiekurser, bland annat om Lisam och Zoom. Dessa når du närsomhelst och kan ta del av helt i din egen takt. Skulle du köra fast någonstans så är det bara att besöka oss på drop-in-tiden på onsdagar.

Passa på att gå en IT-kurs nästa gång du har tvättid? (Photo by Charles Deluvio on Unsplash)

Lycka till!

/Stina

Taggar:  -  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Kalender Lisam Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress