Höstterminens första Tips-tisdag, med tema Mentimeter

Postad i: Mentimeter, Tips-Tisdag den 20 August, 2020 av Stina Hellberg

I slutet av varje månad anordnar IT-utbildarna en Tips-Tisdag via Zoom. Det är en timme mellan 9.00-10.00 då vi ger en introduktion till ett program eller ett sätt att arbeta, samt visar korta tips och nyheter inom IT på LiU.

Första tillfället i höst är redan nu på tisdag, den 25/8. Då ska vi i huvudsak prata om responssystemet Mentimeter. Ett digitalt verktyg som kan hjälpa dig som mötesledare att både ställa frågor till deltagarna, och låta deltagarna ställa frågor till dig.

Photo by Marcos Luiz Photograph on Unsplash

/Stina

Taggar:  -

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som driver den här bloggen heter Stina Hellberg och Emma Busk Winquist. Vi vill med denna blogg dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kommer handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det!

För supportfrågor om de program vi skriver om hänvisar vi till IT-avdelningen.

Emma (kommunikatör) & Stina (IT-pedagog)

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Kalender Lisam Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress