Låtsas att du har ett välstädat skrivbord

Postad i: Föreläsa, Stress den 10 September, 2020 av Stina Hellberg

Skäms du över alla dokument och mappar som ligger och skräpar på skrivbordet?

I så fall kan du tillfälligt dölja alla ikoner såhär:

• Högerklicka på skärmen.
  • Klicka på Visa.
  • Bocka ur Visa skrivbordsikoner.

Wow vilket välstädat skrivbord!

/Stina

Taggar:

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU

IT–tips för dig som jobbar på LiU
Vi som skriver i den här bloggen är IT-utbildarna Stina Hellberg, Richard Nylander och Mikael Söderström, samt Kommunikatör Emma Busk Winquist. Här i bloggen vill vi dela med oss av tips och lathundar som kan göra din vardag på jobbet lite enklare och lite effektivare. Det kan handla om olika funktioner i Officeprogrammen, Lisam-tips, något man kan göra i Zoom, fiffiga appar till din telefon… ja lite allt möjligt. Har du själv idéer eller önskemål på sånt du tycker vi borde ta upp? Tveka inte att lämna en kommentar så kollar vi upp det! Har du frågor om något av de program vi skriver om här? Besök gärna IT-utbildarnas drop-in eller gå någon av IT-avdelningens kurser.

Bilder Excel Film Flipped classroom Föreläsa Föreläsning Kalender Lisam Officepaketet Outlook PDF PowerPoint Teams Tips-Tisdag Videokonferens Word Zoom

Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU drivs av WordPress